Câți metri cubi de lemn de foc pune Romsilva la dispoziția populației până la finalul anului  Câți metri cubi de lemn de foc pune Romsilva la dispoziția populației până la finalul anului lemne foc romsilva pentru populatie cluj stiri

HomeSocial

Câți metri cubi de lemn de foc pune Romsilva la dispoziția populației până la finalul anului

redactie

Romsilva se află un stoc de circa 250.000 metri cubi lemn pentru încălzirea locuințelor. Regia Națională a Pădurilor – Romsilva a vândut direct popul

Ediția fizică a Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2021 se amână
Cluj Știri: Scenarii posibile pentru funcționarea școlilor
Daniel Crista – performanță de excepție în cea mai lungă etapă a Turului României: este lider în clasamentul general și în alte trei clasamente

Romsilva se află un stoc de circa 250.000 metri cubi lemn pentru încălzirea locuințelor.

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva a vândut direct populației, până în prezent, 1.065.229 metri cubi lemn pentru foc, iar până la finalul anului va pune pe piață direct către persoanele fizice interesate alți peste 700.000 metri cubi.

Astfel, până la finalul anului, Romsilva asigură furnizarea unui total de circa 1,7 milioane metri cubi lemn pentru foc din pădurile proprietatea publică a statului.

Transylvania Open: achiziționarea biletelor va fi aplicat principiul primul venit, primul servit

În acest moment, în depozitele ocoalelor silvice din cadrul Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva se află un stoc de circa 250.000 metri cubi lemn pentru încălzirea locuințelor.

Prețul mediu de valorificare a lemnului pentru foc din acest an este de 183,21 lei, fără TVA, iar prețul variază în funcție de specie, sortiment și locul de livrare. Numeroase ocoale silvice din cadrul Romsilva asigură, contra cost, și transportul lemnelor pentru foc.

Toate prețurile și volumele de lemn pentru foc sunt afișate la sediile ocoalelor silvice din cadrul Romsilva și, în format electronic și centralizat, pe pagina de internet www.rosilva.ro, la secțiunea ”Disponibil lemn pentru foc”, aceste date fiind actualizate periodic.

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva administrează 3,13 milioane hectare păduri proprietatea publică a statului, circa 48% din pădurile țării, și asigură servicii silvice pentru circa un milion hectare de păduri aflate în alte forme de proprietate. Din totalul pădurilor proprietatea publică a statului, 80% dețin certificarea managementului forestier în standard internațional.

COMMENTS

WORDPRESS: 0