Corul Madrigal – Concertul extraordinar de Crăciun 2020  Corul Madrigal – Concertul extraordinar de Crăciun 2020 Concert Craciun madrigal

HomeLifeStyle

Corul Madrigal – Concertul extraordinar de Crăciun 2020

redactie

Corul Național de Cameră „Madrigal-Marin Constantin” aduce publicului și anul acesta muzica și atmosfera specială a sărbătorilor de iarnă prin tradiți

Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Dă mai departe Biletul de Sănătate”. Copiii de la Transylvania College
Primul turneu WTA din istoria orașului Cluj-Napoca și singurul la ora actuală din Romania

Corul Național de Cameră „Madrigal-Marin Constantin” aduce publicului și anul acesta muzica și atmosfera specială a sărbătorilor de iarnă prin tradiționalul Concert Extraordinar de Crăciun, dirijat de Anna Ungureanu

Evenimentul este înregistrat în condiții excepționale în parteneriat cu Muzeul Național de Artă al României și va fi disponibil gratuit pe site-ul Corului Madrigal madrigal.ro, în aplicația online Madrigal App. Aceasta va fi lansată pe 23 decembrie 2020 și va putea fi descărcată cu ușurință pe orice dispozitiv electronic pentru vizionare.

Desfășurat în absența audienței – fapt fără precedent în ultimii 52 de ani -, Concertul Extraordinar de Crăciun 2020 a fost filmat în Sala tronului a Muzeului Național de Artă al României, un cadru grandios, emblematic, cu o semnificație culturală și istorică aparte.

Creat ca un produs vizual remarcabil, Concertul de Crăciun al Corului Madrigal include ilustrații din cadrul Galeriei de Artă Veche Românească a MNAR, imagini care pun în valoare sonoritatea și prezența scenică a Corului Madrigal și, totodată, îmbogățesc experiența artistică a privitorilor.

Timp de o lună, o compania din Cluj va susține costul biletelor de autobuz obținute prin genuflexiuni

Concertul Extraordinar de Crăciun al Corului Național de Cameră „Madrigal-Marin Constantin” reprezintă unul dintre cele mai longevive și consecvente evenimente culturale din România.

De peste jumătate de secol, în fiecare lună decembrie, Corul Madrigal s-a conectat cu publicul și a vestit sărbătoarea Nașterii Domnului pe marile scene de spectacol din București sau din țară.

Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice

În condițiile extraordinare ale acestui an, Corul Madrigal rămâne fidel legăturii cu spectatorii săi și implementează încă un produs inovativ – aplicația online Madrigal App, dedicată concertelor și evenimentelor susținte de celebrul ansamblu, care va putea fi accesată și vizualizată pe dispozitivele electonice (laptop, televizor etc.) din 23 decembrie 2020 de pe www.madrigal.ro.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0