Finala Turneului Național  League of Legends – Digital Crusade va avea loc la Cluj- Napoca  Finala Turneului Național  League of Legends – Digital Crusade va avea loc la Cluj- Napoca league of legends cluj napoca

HomeActualitateEveniment

Finala Turneului Național  League of Legends – Digital Crusade va avea loc la Cluj- Napoca

redactie

Cluj- Napoca, 6 iulie 2020 - În perioada 18-19 iulie 2020, la Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative din Cluj-Napoca va avea loc mar

Daniel Crista – performanță de excepție în cea mai lungă etapă a Turului României: este lider în clasamentul general și în alte trei clasamente
Wizz Air Cluj-Napoca VIRTUAL Marathon
932 de alergători din 12 țări, la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon

Cluj- Napoca, 6 iulie 2020 – În perioada 18-19 iulie 2020, la Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative din Cluj-Napoca va avea loc marea finală a turneului național de League of Legends.

Evenimentul este organizat de Digital Crusade, fără accesul publicului, dar difuzat live pe canale de promovare digitale.

Cele mai bune echipe de League of Legends din România (stabilite în cadrul celor patru evenimente de calificări organizate la nivel național) se vor confrunta în finala Turneului Național de League of Legends – Digital Crusade pentru șansa de a câștiga marele premiu de 4000 euro! 

Cele patru echipe calificate în finală sunt: Nexus Gaming, NextPlease! Gaming, Clumsy Execution și Invictus Aquilas. 

Evenimentul se va desfășura pe scena special creată în cadrul CREIC – Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative din Cluj-Napoca, fără accesul publicului, fiind transmis live pe canalele digitale deja consacrate. Principalul canale de emisie este Twitch.tv, unde audiența atinge valori de peste 10.000 de vizitatori/ eveniment marca Digital Crusade. Emisia va fi completată de difuzarea live a evenimentului pe toate canalele de social media Digital Crusade (Youtube, Facebook, Instagram și Twitter).

În cele două zile de eveniment, spectatorii vor putea urmări confruntarea echipelor calificate și vor putea urmări emisiunile live cu invitați speciali, casteri și influenceri din lumea e-sportului românesc, vor putea participa la concursuri spontane cu premii și vor putea interacționa în direct cu organizatorii evenimentului.

Evenimentul este susținut de Foodpanda și Accenture, iar premiile sunt oferite de Benq.

Digital Crusade este următorul pas în evoluția seriei ”Gaming Tournaments”, implementată inițial în toamna anului 2018 la Cluj Napoca și care, împreună cu Transylvania Esports, a luat amploare. Jocurile aduse la evenimente au fost: League of Legends, Counter Strike: Global Offensive, FIFA, Teamfight Tactics, DoTA și Hearthstone.

Update:

digital_crusade  Finala Turneului Național  League of Legends – Digital Crusade va avea loc la Cluj- Napoca digital crusade iulie 2020 castigatori Cluj
? Vlad Cupşa ⚫

COMMENTS

WORDPRESS: 0