Speranțe în reforma sistemului educațional  Speranțe în reforma sistemului educațional sorin cimpeanu

HomeActualitate

Speranțe în reforma sistemului educațional

redactie

Mult așteptata reformă a sistemului educațional din țara noastră se poate înfăptui Învestirea unui nou guvern în România reprezintă șansa unei schimb

Ediția fizică a Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2021 se amână
Câți metri cubi de lemn de foc pune Romsilva la dispoziția populației până la finalul anului
EXTREME ENDURO SHOW ȘI MOVIE NIGHTS, în Cluj-Napoca, cu Urban PLAYFIELD

Mult așteptata reformă a sistemului educațional din țara noastră se poate înfăptui

Învestirea unui nou guvern în România reprezintă șansa unei schimbări de paradigmă în ceea ce privește abordarea domeniului educațional. Urmează 4 ani în care mult așteptata reformă a sistemului educațional din țara noastră se poate înfăptui.

Uniunea Națională a Studenților din România găsește oportun că la conducerea Ministerului Educației să se afle o persoană care are expertiza necesară gestionării unui astfel de portofoliu. În opinia noastră, implementarea schimbărilor din domeniul educațional trebuie să fie realizată în acord cu opiniile organizațiilor care reprezintă interesele și viziunea atât a elevilor și studenților, cât și a părinților și profesorilor. Reforma în educație necesită consultări ample și care să înglobeze viziunea a cât mai multor părți relevante.

Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice

Domnul profesor Sorin Cîmpeanu a dat dovadă de deschidere față de propunerile venite din partea societății civile, fapt constatat de UNSR în urma colaborării cu Consiliul Național al Rectorilor dar și cu Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București.

Acesta a fost receptiv la ideile de îmbunătățire a calității învățământului din România venite din partea studenților, motiv pentru care salutăm învestirea acestuia în funcția de Ministru al Educației.

În noiembrie 1987, Doina Cornea se solidarizase public cu manifestanţii de la Braşov

Suntem încrezători că domnul profesor Sorin Cîmpeanu este persoana care va facilita reformarea sistemului de educație din România în acord cu dezideratele elevilor și studenților.

COMMENTS

WORDPRESS: 0