Timp de o lună, o compania din Cluj va susține costul biletelor de autobuz obținute prin genuflexiuni  Timp de o lună, o compania din Cluj va susține costul biletelor de autobuz obținute prin genuflexiuni Biletul de Sanatate Terapia 1

HomeSocialSanatate

Timp de o lună, o compania din Cluj va susține costul biletelor de autobuz obținute prin genuflexiuni

redactie

Nu putem decât să ne bucurăm că avem un astfel de partener alături de noi Producătorul de medicamente Terapia Cluj se implică și în prevenție și s

Model declarația pe proprie răspundere în format editabil
Măsurile de organizare a activităţii în cadrul unităţilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2
Top județe cu cele mai multe cazuri de coronavirus. Vezi Clujul.

Nu putem decât să ne bucurăm că avem un astfel de partener alături de noi

Producătorul de medicamente Terapia Cluj se implică și în prevenție și susține Biletul de Sănătate. Timp de o lună, începând cu data de 14 noiembrie, compania din Cluj va susține costul biletelor de autobuz obținute prin genuflexiuni.

Dr. Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj:Suntem mereu în slujba sănătății oamenilor nu doar prin produsele farmaceutice pe care Terapia le oferă, ci și prin deschiderea și implicarea noastră constantă în viața comunității din care facem parte.

Prezentă de 100 de ani în Cluj-Napoca și pe piața farmaceutică din România, Terapia a susținut de-a lungul timpului numeroase acțiuni frumoase de responsabilitate socială față de comunitate. Sănătatea noastră este influențată de stilul de viață pe care îl adoptăm, de aceea ne bucurăm să fim alături de partenerii noștri într-un proiect unic precum acesta, cu ajutorul căruia avem posibilitatea să generăm un impact pozitiv care să contribuie la o evoluție sănătoasă a comunității prin introducerea mișcării în rutina zilnică.

Model declarația pe proprie răspundere în format editabil

Astfel, prin forțele noastre reunite dorim să îi încurajăm pe clujeni să își transforme stilul de viață într-unul activ și să facă cât mai multă mișcare pentru a preveni apariția mai multor boli fizice dar și pentru sănătatea psihică, mai ales în contextul actual. Scopul final al proiectului BILET DE SĂNĂTATE este asemănător cu cel al misiunii Terapia: îmbunătățirea sănătății și calității vieții oamenilor.”

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca:Acesta este un exemplu ilustrativ pentru modul în care sectorul ONG, mediul privat și administrația locală pot colabora eficient și genera impact pozitiv pentru comunitate în proiecte dintre cele mai variate. Felicitări tuturor celor care s-au implicat în acțiune!”

Mirel Alexa, director executiv Sports Festival:Nu putem decât să ne bucurăm că avem un astfel de partener alături de noi. Prevenția bolilor și încurajarea unui stil de viață sănătos prin sport fac parte din misiunea noastră.

Proiectul Biletul de Sănătate merge astfel mai, iar noi sperăm ca toți cei care vin să facă genuflexiuni pentru un bilet de autobuz să prindă gustul mișcării. Sportul ne face mai puternici și ne ajută să fim mai fericiți și mai optimiști.”

Terapia – o companie SUN PHARMA, este cel mai mare producător de medicamente din România (Cegedim, IQVIA, unităţi, 2019; KeysFin, valoare, 2018). Din luna martie 2015, a devenit parte a Sun Pharma, o organizație bazată pe cercetare şi dezvoltare care reunește 42 de situri de producție, în care se fabrică peste 2.000 de medicamente inovative, generice si OTC ce sunt distribuite în peste 100 de țări, prin implicarea a mai mult de 32.000 de angajați la nivel global.

Stația sportivă smart a fost inaugurată în 23 septembrie, lângă stația de autobuz existentă Memorandumului Sud, cu obiectivul principal de a încuraja oamenii să introducă mișcarea în rutina zilnică. Tichetul a fost denumit simbolic BILETUL DE SĂNĂTATE și poate fi folosit pentru o călătorie în rețeaua de transport public a orașului, zona urbană, până la finalul anului

2020. Primele 3 săptămâni, costul biletelor emise a fost suportat de Sports Festival și Primăria Municipiului Cluj-Napoca. Pentru următoarea perioadă, stația va fi adoptată de mai mulți parteneri privați care vor susține costul biletelor emise gratuit cetățenilor, în schimbul a 20 de genuflexiuni. Până acum, s-au emis 33.688 de bilete de sănătate.

Biletul de Sănătate este campanie de sănătate publică inițiată de Sports Festival, cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca.

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar
    Pro Terapia Cluj 4 ani ago

    Cred ca Terapia e ultima fabrica ce a rezistat vanzarii.
    Tot ce s-a putut vinde s-a vandut.
    Ma bucur pentru ca mai existati!